Här igen !

Äntligen fått ett svar iaf vad ni vill ha mera utav ! :)
Blogga mera och om hästarna .
Blogga mera ska jag göra i promise, och de e lite roligare när ni kommer med tips vad ni vill veta mer om :)

Som ni vet har jag bytt stall ifrån Pernilla Dannberg till Charlotte Andersson där jag nu rider en D-ponny som heter Tonto som ni har hört talats om tidigare i bloggen ! Sen har dem även en annan som heter Pelle som även är kallad pelle svanslös eftersom han har en väldigt kort svans ;)

Men tillbaka till Tonto han kom ifrån Danmark till Lundsved :)  
Väldigt komplicerad på de vis att han blir så otroligt stressad då han inte är ordentligt grundriden, så han vet inte riktigt hur han ska bete sig när man lägger på skänklar och ger stöd i munnen !
Han är väldigt störig och envis . Men han har ett riktigt hjärta också :)
Har iaf ridit honom i en vecka och han har en fix idé i skallen att så fort han inte fattar eller vill komma undan så galopperar han med lite tendenser att han står på bakbenen vart annat ! 
Första gången jag  red honom så va det de ända han gjorde . 
I Söndags som ni kanske vet så var vi till ridhuset oxå och han va så grymt stressad först så jag höll på att åka i backen först, men sen så börjar han äntligen lyssna så då kunde jag börja jobba med honom . Sen fick han stå i Måndags och Charlotte red honom i Tisdags hon provade då ett nytt bett på honom . 
                                                           
Och idag när ja kom till stallet så skulle dem böja honom senare för att se om han har nå problem med nå ben eller nått . Annars hotade vi med att han skulle få åka tillbaka till Dannmark men då när vi va ut så va han ett monster först men sen va de som att palleten ramla ner för honom . För helt plotsligt va han avslappnad mysig och lyssna på allt jag bad om ! EN HELT ANNAN HÄST !!

Mera kommer om dem små liven !
Som sagt kom med tips !